Новини
Хотели и хижи boo.bg
Новини
Хотели и хижи


Cherry Poppin' Daddies отмениха концерта си в София!

20 Януари 2010 | Събития

Американската суинг банда The Cherry Poppin' Daddies
Cherry Poppin' Daddies отмениха европейското си турне, което трябваше да се състои през февруари тази година. Падат общо 21 дати, включително тази в София. Причината е сериозна контузия в крака на фронтмена Стив Пери, която налага той да се подложи спешно на операция. Според публикуваната от самия него информация в профила на групата в Майспейс, очаква се той да се възстанови чак през март.
Строежа, като организатор на концерта в София, изказва своето съжаление за пропуснатата възможност да видим бандата отново тук и очаква съвсем скоро преговорите за нова дата да бъдат стартирани, като уточняват, че по организацията на съответния концерт няма абсолютно никакви други проблеми, които да наложат решение за отмяната му.

Ето официалното изявление на мениджмънта на Cherry Poppin' Daddies:

"Възникна ситуация, която накара Cherry Poppin' Daddies да отложат всички дати за предстоящото европейско турне. Влошаване на медицински проблем (операция на коляно) на Стив Пери, който първоначално беше оставен за след завръщането му от Европа, сега налага незабавно внимание.

Съжаляваме за наложилото се анулиране и очакваме с нетърпение преразпределението на турнето при взаимно удобна и най-скорошна възможност.

Още веднъж, съжаляваме за отказа, но настоящата ситуация не може да бъде пренебрегната поради възможни дългосрочни последици."

Тъй като все още не е сигурно и няма насрочена нова дата, от 21 януари (четвъртък), закупилите билети за концерта на Cherry Poppin' Daddies на 9 февруари ще могат да ги върнат и да си възстановят съответните суми. Това ще става на две места в София - в Клуб Строежа - всеки ден без изключение след 17.30 ч., както и в централния офис на Тикетстрийм България на бул. Княз Александър Дондуков 57 А - от понеделник до петък между 09:00-17:00 ч.

Краен срок за връщане на билетите няма, а закупилите такива от места извън София, могат да потърсят информация на адрес info@ticketstream.bg, а също така и на телефон 02 / 989 71 91, като парите им ще бъдат върнати по удобен за тях начин.


ADSpot

Лимон
Първата бомба, пусната от съюзниците над Берлин през Втората световна война, е убила единствения слон в берлинската зоологическа градина.